OVER ONS BEDRIJF

DE GESCHIEDENIS VAN BOONSTOPPEL GROEN

Boonstoppel Groen is een groenbedrijf met een geschiedenis van ruim een halve eeuw. Het bedrijf is sinds 1963 gevestigd in Klaaswaal, een dorpje in de Hoeksche Waard onder de rook van Rotterdam. Boonstoppel groeide in de afgelopen decennia uit tot een fullservice leverancier van diensten in groenaanleg, groenbeheer en groenonderhoud. Wij werken veel in opdracht van de publieke sector. Onderhoud van openbaar groen – zoals parken, plantsoenen en bosstroken – zijn dan ook veelvoorkomende werkzaamheden. Daarnaast zijn we ook de vaste partner in groenonderhoud voor veel bedrijven en organisaties binnen het onderwijs en de zorg.

BOONSTOPPEL WERKT BETER

Innovatief & Resultaatgericht

Boonstoppel Groen maakt gebruik van moderne technieken om groenonderhoud efficiënt voor u uit te voeren. Groenbeheer online monitoren? Boonstoppel regelt het!

Veilig & Vakkundig

De kwaliteit van groenonderhoud staat of valt met een veilige en vakkundige uitvoering. Boonstoppel Groen werkt professioneel en altijd volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. Ontdek het zelf.

Sociaal & Duurzaam

Boonstoppel Groen helpt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt aan werk. Sommigen noemen dat Social return. Wij vinden het al jaren een maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen.

Gecertificeerd & Ervaren

Boonstoppel Groen heeft ruime ervaring in groenonderhoud. We beschikken we over alle certificaten voor de uitvoering van onze werkzaamheden.

ONZE UITRUSTING

Boonstoppel Groen | Natuurlijk doen!