Groen op het werk

Groen op de werkvloer geeft uw bedrijf een frisse en verzorgde uitstraling. Bovendien hebben planten en bloemen op het werk een positieve uitwerking op uw medewerkers. Het verbetert het welzijn én de prestaties. Boonstoppel Groen zorgt voor de groene inrichting van uw werkomgeving – zowel in als rondom uw bedrijfspand.

groen in ziekenhuis

INTERIEURBEPLANTING

Binnenplanten en de aanwezigheid van groen is niet in elk bedrijf een vanzelfsprekendheid. Zonde, want groen fleurt de boel op en heeft veel meer voordelen. Uit diverse onderzoeken blijkt dat interieurbeplanting een groot effect heeft op werknemers.

 

Gezondheidswinst is de belangrijkste bonus van groen op het werk. Medewerkers die veel groen op hun werkplek hebben, worden minder snel ziek. Ook zijn de stressniveaus lager en is de productiviteit in een groene omgeving hoger. Bovendien zorgt groen voor een hogere luchtvochtigheid waardoor medewerkers minder last hebben van hoesten en een droge keel.

Tuinen hoveniers

TUINONTWERP EN TUINONDERHOUD

Een fraai ontwerp voor uw bedrijfstuin? Boonstoppel Groen heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en aanleggen van uiteenlopende soorten bedrijfstuinen. Voor ons is het de sport om altijd weer iets bijzonders te maken van uw buitenruimte.

 

Na ontwerp en aanleg is het onderhoud van uw tuin belangrijk. Een tuin heeft planten die op verschillende tijden bloeien, vraagt om snoeiwerkzaamheden en bemesting. Boonstoppel Groen zorgt voor het onderhoud en de verzorging van uw bedrijfstuin. Zo bent u het hele jaar door verzekerd van een heerlijke buitenruimte. Uiteraard kunt u ook bij calamiteiten, zoals een omgewaaide boom, op ons rekenen.

Waarom
Boonstoppel Groen?

VEILIG &
VAKKUNDIG

INNOVATIEF &
RESULTAATGERICHT

GECERTIFICEERD &
ERVAREN

SOCIAAL &
DUURZAAM