Hovenier Dordrecht

Hovenier in Dordrecht

Boonstoppel Groen is een fullservice hoveniersbedrijf, actief in Dordrecht en aangrenzende plaatsen als Zwijndrecht, Sliedrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Barendrecht. Wij staan voor expertise, ruime ervaring en een tomeloze liefde voor de natuur. Boonstoppel Groen werkt met een deskundig en enthousiast team en een modern machinepark. Bovendien houden we ons aan de strenge eisen die gelden binnen de branche.

 

Van overheden tot scholen

Boonstoppel Groen werkt voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers – van overheden en vve’s tot commerciële organisaties, scholen en zorginstellingen. Wij onderhouden parken en plantsoenen, sport- en recreatieterreinen. Ook realiseren we bedrijfstuinen, interieurbeplanting en de analyse speelpleinen en zijn op en langs het water actief.

 

Carbon footprint

Als hoveniersbedrijf vinden we duurzaam ondernemen vanzelfsprekend. Dat ziet u terug in onze CO2-uitstoot. Die hebben we tot een minimum weten te beperken. Zo houden we onze carbon footprint zo klein mogelijk.

 

Social Return

Boonstoppel Groen helpt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt aan werk. We bieden hen een leerstage, een opleiding en het uitzicht op een vaste baan. Sommigen noemen dat Social Return. Wij vinden het al jaren een maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen.

teamfoto-boonstoppel-groen-web

Op zoek naar een vakkundig en allround hoveniersbedrijf in de regio Dordrecht? Neem contact op met Boonstoppel Groen!