Hovenier Breda

Hoveniersbedrijf Breda

Boonstoppel Groen is een fullservice hoveniersbedrijf, actief in Breda en de wijde regio. Wij staan voor vakkennis, jarenlange ervaring en een grenzeloze liefde voor de natuur. Wij werken met een professioneel en enthousiast team en een geavanceerd machinepark. Bovendien houden we ons aan de strenge normen die gelden binnen de branche. U bent dus verzekerd van vakwerk.

 

Voor wie werken wij?

Boonstoppel Groen werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers – van overheden en vve’s tot bedrijven, scholen en zorgorganisaties. Wij onderhouden openbaar groen, zoals parken, plantsoenen, groenstroken, sportvelden en recreatieterreinen. Ook realiseren we kantoor- en speelpleinen en zijn op en langs het water actief.

 

Duurzaam ondernemen

Als hoveniersbedrijf vinden we duurzaam ondernemen vanzelfsprekend. Dat ziet u terug in onze CO2-uitstoot. Die hebben we tot een minimum weten te beperken. Zo houden we onze carbon footprint zo klein mogelijk.

 

Social Return

Boonstoppel Groen helpt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt aan werk. We bieden hen een leerstage, een opleiding en het uitzicht op een vaste baan. Sommigen noemen dat Social Return. Wij vinden het al jaren een maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen.

teamfoto-boonstoppel-groen-web

Op zoek naar een vakkundig en allround hoveniersbedrijf in de regio Breda? Neem contact op met Boonstoppel Groen!